VI Міжнародна конференція студентів, аспірантів та молодих вчених з хімії та хімічної технології

Шановні колеги! Ми раді запросити Вас на «VI Міжнародну конференцію студентів, аспірантів та молодих вчених з хімії та хімічної технології”, яка відбудеться з 20 по 22 квітня 2016 року. Організатором конференції є Хіміко-технологічний факультет НТУУ «КПІ». Робота на конференції відбуватиметься в межах наступних секцій: 1. Хімія, фізико-хімія і технологія неорганічних речовин. 2. Хімія і технологія органічних речовин. 3. Теоретичні та прикладні аспекти електрохімії. 4. Неорганічне матеріалознавство. 5. Охорона навколишнього середовища: роль і завдання хімії у вирішенні екологічних проблем. Водоочищення. 6. Хімічна кібернетика. В рамках Конференції планується провести семінар на тему «Публікація результатів наукової роботи у світових наукометричних виданнях та її роль в отриманні грантового фінансування».

VI Міжнародна конференція студентів, аспірантів та молодих вчених з хімії та хімічної технології

20-22 квітня 2016 року

Київ

Україна

Шановні колеги!

Ми раді запросити Вас на 
«VI Міжнародну конференцію студентів, аспірантів та молодих вчених з хімії та хімічної  технології”, яка відбудеться з 20 по 22 квітня 2016 року. Організатором конференції є Хіміко-технологічний факультет НТУУ «КПІ».

Робота на конференції відбуватиметься в межах наступних секцій:

  1. Хімія, фізико-хімія і технологія неорганічних речовин.
  2. Хімія і технологія органічних речовин.
  3. Теоретичні та прикладні аспекти електрохімії.
  4. Неорганічне матеріалознавство.
  5. Охорона навколишнього середовища: роль і завдання хімії у вирішенні екологічних проблем. Водоочищення.
  6. Хімічна кібернетика.

В рамках Конференції планується провести семінар на тему «Публікація результатів наукової роботи у світових наукометричних виданнях та її роль в отриманні грантового фінансування».

 

Для участі у конференції Вам необхідно:

1. До 21 лютого 2016 року заповнити заявку на участь у конференції на сайті http://conf.asvit.kiev.ua Разом з заявкою Ви маєте додати тези доповіді.

2. До 1 березня 2016 року (статус отримання заявки відображається на сайті) необхідно сплатити оргвнесок.

Додаткова інформація щодо роботи Конференції